“Door op verhaal te komen, creëer je het verhaal verder en laat je het bewegen.”

Podcast

De podcast van Luisterportret verzamelt verhalen voor iedereen die betekenis en houvast zoekt in verhalen van anderen.  In de podcast ontvang ik gasten zoals jij die samen willen terugkijken naar een gebeurtenis uit hun leven/werk en hun persoonlijke wijsheid en inzichten willen delen. Zodat de collectieve wijsheid toeneemt en we er samen beter van worden. Ik, jij en iedereen die wil leren van andere verhalen.

Verhalen hebben ons iets te zeggen.  Ze resoneren met onze eigen thema’s en vragen. Dit biedt een kans om met nieuwe ogen naar hetzelfde te kijken.

Ieder van ons zit vol verhalen. Ook jij.

Graag eens mijn gast zijn?

Join us! Tijdens het live event.

Podcast Luisterportret organiseert samen met Conversation starter een live event op woensdagavond 9 maart 2022 van 19u tot 21u30. Tijdens dit event kunnen luisteraars vertellers ontmoeten om iets te vragen, iets te delen, om betekenis uit te wisselen, om dank u te zeggen voor een verhaal dat iets geraakt heeft

Met host Lili kan je ook afspreken als jij ook een betekenisvol verhaal hebt voor een volgende aflevering of gewoon even om dag te zeggen.

Of misschien wil je wel een andere luisteraar ontmoeten? Dat kan ook!

Zin om mee te doen? 

Dan kan je een netwerkprofiel aanmaken op onderstaande link. Vertel het verder!

https://events.conversationstarter.net/e/podcastluisterportret

Luister via je favoriete kanaal naar Luisterportret

"Luister naar anderen, we kunnen heel veel leren over ons eigen leven"