Skip to main content

“ Gebruik verhalen als eyeopener, als instrument voor groei en verandering, om inzicht te krijgen in de onderstroom”

Organisaties

Duurzame organisaties bestaan in de gezamenlijke verhalen en ontstaan in de dialoog.

Heeft de verandering in jouw organisatie een krachtig verhaal nodig? Of heeft jouw team/organisatie een verhaal nodig om iets een plaats te geven?

Of is er een verhaal nodig dat jullie identiteit uitdraagt? Ook als leidinggevende of zaakvoerder kan je voordeel doen met een authentiek verhaal.

Wil je een audio-opname inzetten in een visieverhaal, verander-,leer- of leiderschapstraject en/of ritueel in je organisatie? Het kan een extra element zijn om mensen mee te nemen of te raken.

Luisterportret helpt je graag bij het vangen van de verhalen en de vorming van een nieuw verhaal.

Luisterportret verzamelt verschillende perspectieven en verhalen om duurzame interventies te ontwikkelen.

Luisterportret maakt met jouw een authentiek en warm audio ondernemersportret

Luisterportret zet iemand in de bloemetjes, iemand die je wil verrassen in je organisatie met een leuke boodschap.

Neem ook een kijkje op de website van Different Views

Luister hier
Wat klanten zeggen:

Toen de corona-crisis startte, richtten we met enkele ervaren coaches Coaching for Heroes op. We wilden een spreekwoordelijk overstroomgebied bieden aan zorginstellingen. We wisten dat deze sector het zwaar te verduren zou krijgen en dat er onvoldoende psycho-emotionele opvangcapaciteit zou zijn. Na de eerste golf, wilden we even stil staan bij de werking en focus van onze vzw. Dit hadden we nodig om verder te kunnen timmeren aan onze weg. En zo kwam Lili op ons pad. Ze voerde gesprekken doorheen heel onze vzw en haalde het net voor ons op. Dat leidde tot een knappe oogst. We kregen een helder beeld van onze kracht, onze drive en we kregen ook zicht op onze te ontwikkelen punten. Het was vooral bijzonder ontroerend om Lili ons verhaal te horen vertellen. Haar verhaal voelde als in de spiegel kijken met een warme gloed van erkenning voor het werk dat we hadden neergezet. Hier kan een droge missie/visie-oefening niet tegenop. Ik vermoed dat elk van ons later nog zal teruggrijpen naar wat Lili voor ons gemaakt heeft. En dan heb ik het nog niet gehad over de stem van Lili, maar die moet je zelf leren kennen ...”

Philippe Bailleurervaren gids voor Organisatie Vernieuwing en auteur van o.a.Trauma in organisaties en Stuck

“Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen”

(Kierkegaard)